Lagting igen,

Publicerat: 13 april, 2007 i Uncategorized

Klockan 0930 skall jag sitta i plenisalen igen för en dags lagting. Lite för fint väder för det men är man val till Ålands lagstiftande församling skall man vara på plats anser jag. Jag har inte missat ett möte över tre år och jag gör inte heller som många andra, dyker upp på uppropet och sen försvinner. Jag är där! Så även idag!

Återkommer hit till bloggen från salen om några timmar. Tar datorn med mig idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s