Lagting igen

Publicerat: 5 mars, 2007 i Uncategorized

Lagtinget har haft uppehåll i en månad…jag vet inte klokt men så är det.
Börjar idag igen och jag tror det kommer bli en tuff vår. Väldigt mycket som skall igenom systemet innan valet i höst och så kommer troligen alla vilja prata extra mycket för att marknadsföra sig själva, så många långa möten kommer det att bli.
Den allmäna motionstiden börjar nu också och håller på i tio dagar, det betyder att jag kan lämna in motioner om allt mellan himmel och jord. Har du något du tycker borde ändras så hör av dig så kan jag skicka in ditt förslag, alltifrån jaktfrågor till kärnkraftverk till bredare trottoarer… :O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s