Ursäkta frånvaron

Publicerat: 8 mars, 2007 i Uncategorized

Varit fullt upp på sistone, kom just hem med Ålandsfärjan varit i Sverige och fixat en massa prylar idag. Imorgon är det köpmannamässa och jag skall vara där men inte som köpman (!) och jag måste säga att lite sur är jag. KlintensPLåt ansökte om att få vara med men fick tyvärr svar att det var fullt! Tänkte inte så mycket mer på det tills jag insåg att nästan alla politiska partier kommer att vara där (?) på en Köpmannamässa !!!

Jag som företagare får inte plats men politikerna får det…Nu är jag själv politiker men nog borde företagarna få utrymme först och politikerna sen om det finns plats. Vi får väl hoppas att jag är det enda företaget som vart drabbat.

Nu skall jag förbered lite inför imorgon, vet inte hur jag skall få ihop morgondagen men det ska väl ordna sig på något sätt…
Godnatt

Ps. Obundensamling har en ny hemsida som vi kommer premiervisa under morgondagen, vill du tjyvtitta så gå till www.obs.ax

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  alltså……… writes:Politikerna blev INBJUDNA av mässan, så rikta era frågor till mässarrangören, inte mot politiker (som jag anser inte borde va på just en köpmannamässa).Var ute i tid finns det plats.Flytta mässan till oendamålsenliga lokaler, bara för att bli nostaldisk…, nja! låter nog som om vi skulle ha LP skvivor, bara för att det är nostalgi..häng me lite nu, gnäll mindre och gör en monter som är så bra att det blir 10.000besökare.. gnälla går ju…….

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  alltså……… writes:Gäsp……………….du lärde dig nåt på högskolan, säkert!du borde hållas på raka armar tills du svälter ihjäl !hur kan man vå så tråkig som du är?

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  OJDå vilket liv det vart på den här sidan även fast jag varit borta några dagar… Eftersom ni båda skriver under signatur så låter jag inläggen vara kvar. Däremot så tror jag också att Köpmannamässan skulle vinna på att flytta tillbaka till Idrottsgården skulle nog bli en liten nostalgitripp för många och en flytt skulle säkert innebära ett lyft eftersom lokalerna nu är renoverade sen mässan var där sist. Jag måste också i ärlighetens namn säga att jag anmälde mitt intresse att delta i senaste laget och skulle jag anmält mig tidigare så skulle jag säkert få plats. Politikerna borde dock bli "utvisade" till utsidan i valstugor så att de som önskar prata politik skulle kunna göra det och de som inte vill kan gå förbi.Men på en köpmannamässa bör handel stå i centrum, politiker & föreningar bör komma sen. Tack för att ni bryr er och kommer till min sida!mvhFredrik

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Bojkottaren writes:Mycket intressant att du retar upp dig på att jag bojkottar köpmannamässan.Det lustiga är att du absolut inte försöker arbeta FÖR att jag ska vara intresserad att gå dit igen.I mina ögon ser jag detta mer och mer ointressant att överhuvudtaget gå dit eftersom du verkar arbeta för att ha köpmannamässan så usel som den är.Och sådana personer betackar jag mig för.Har arbete,shit vad kul.gått i högskola,shit jag lärde mig något.VEM säger att jag inte ska få återkomma hit?DU eller blogginnehavaren?isåfall betackar jag mig åter dina d..a kommentarer.Se dig i spegeln vännen och säg åt personen där att arbeta FÖR att få folk att besöka den usla köpmannamässa som var och att den ska förbättras.Med din aggresivitet verkar den bara bli mindre besökt i fortsättningen.värdet = byt plats på rd och d samt LÄS lokaltidningen.Ha det gött och tänk på ditt ordspråk och ditt beteende om du försöker arbeta för nåt som arrangeras.Slut diskutterat för min del för du smutskastar folk som du inte känner när orden och argumenten tryter.

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Bojkottaren igen writes:Som man känner andra känner man sig själv oerhört bra :-DDuktig sierska du är som känner mig genom text.kanske du skulle fundera på det yrke :-)Och du..konstigt att besöken var mindre i år på mässan.skyll på värdet?nä jag anser det är pga usel organisation och ställe.Men visst har man nåt att skylla på så tar man till det istället för se hur det egentligen ligger till.Sedan kan du fortsätta smutskasta folk bäst du vill.Men se dig själv i spegeln och tala med din spegelbild först för där ligger problemet du ser framför dig!

  Gilla

 6. anonymous skriver:

  alltså….. writes:skyll på värdet (!!??). hm…hjulet rullar men hamstern är död hos dig verkar de…….mindre folk jo! men, kvalitet är bättre an kvantitet, kanske inte hos dig…….. lär dig stava, skaffa ett jobb, lär dig något och återkom hit då du kan tänka samtidigt du skriver……

  Gilla

 7. anonymous skriver:

  alltså….. writes:Bojkottaren igen är blåst, de e ett faktum, härmed bevisat ovan!!

  Gilla

 8. anonymous skriver:

  Bojkottaren igen writes:Käre alltså.jag är som sagt inte ensamn om att gått på köpmannamässa.Nu i helgen var käre far dit och tittade.Som min åsikt är, är även hans.Fanns inget att titta på och ett jäkla oljud,trångt och bedrövligt.Jag behöver som sagt inte gå dit för att veta hur uselt ställt det är.Det får man höra av fler besvikna mässbesökare.Inte av bara min käre far utan jag har även fler bekanta som tröttnat på eländet.Så Saida kan jag bli bara jag får anlita släkt och vänner.Hmm karlström har du lust att öppna radiolinje åt mig så kan jag sia för andra 🙂

  Gilla

 9. anonymous skriver:

  alltså…. writes:Bojkottaren av köpmannamässan skriver att han/hon varit en gång sen flytten, endå verkar personen expert på vad som är dåligt, fast den inte varit dit mer än en gång!! imponerande Saida!! Dessutom karlström var du väl sist att anmäla dig, va ute i god tid får du hur mycket plats som helst! vilket gnäll det är på er……………….

  Gilla

 10. steelfm skriver:

  Tjena, Måste säga att jag håller med dig, det borde också vara gratis att komma in, varför skall man betala intäde för att lyssna/träffa politiker?Idrottsgården är inget dåligt alternativ nu efter ombyggnaden! Skall framföra dina åsikter så får vi se om dom som arrangerar mässan tar åt sig.mvhFredrik

  Gilla

 11. anonymous skriver:

  Bojkottaren av köpmannamässan writes:Tycker Köpmannamässan urartat rejält från flytten från idrottsgården till Baltichallen.Har gått en gång på mässa efter flytten och numera anser jag det som bortkastad tid och pengar att fara dit.Vet tyvärr fler som bojkottar mässan.Vissa far dit endast nu för träffa folk men absolut inte för utbudet.En köpmannamässa ska bestå av köpmän som vill göra reklam för sina produkter och inte en mässa för föreningar,politiker mm.Okey, visst kan de komma men var på utsidan så de inte tar bort platser för köpmännen mm.Det heter KÖPMANNAMÄSSA och inte är det väl i grunden tillägnat annat heller?ärligt talat förstår jag inte varför man inte använder Idrottsgården igen.Nu kan de ju t.o.m utnjyttja simbassängsutrymmet till fler köpmän som vill dit.

  Gilla

 12. anonymous skriver:

  frank tankar writes:vi blev å drabbade!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s