Klockan är 0410 just nu

Publicerat: 28 januari, 2007 i Uncategorized

Har just kommit hem från Idrottsgalan, fantastiskt trevligt måste jag säga. Det bästa med hela kvällen var att man involverat musikinstitutet, jag har sagt det till flera stycken ikväll, inklusive kulturminister Camilla Gunell, att jag inte tänker motarbeta KK-huset längre, det är nu självklart för mig att musikeleverna har lika mycket rätt till bra lokaler som idrottarna… KAn vi bygga en allhall i Eckerö så måste vi kunna bygga en lokal för våra musikaliska elever att uppträda i också….
Nu är klockan snart 0415 så jag tror att det är dags för mig att gå och läggamiiigiggg,,,,,,,zzzzzzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s