Helgen är över, måndag igen

Publicerat: 22 januari, 2007 i Uncategorized

Otroligt trevlig kväll i lördags, vi hade lite radiokalas som bestod av Bowling och singstar. Garagets Eventroom kan jag absolut rekomndera. Nu är det måndag igen och kylan har kommit till byn, fy tusan vad kallt det var i morse, kan iochförsig beror på att jag inte har riktiga vinterkläder utan bara en collegejacka och kalla skor på mig, men ändå!

Igår hände inte mycket, var ut i skogen en stund och tittade på träden, kände mig som gubben i Telia reklamen som gått vilse, såg bara en massa träd och tyckte att jag själv var en nyckelkompetent person för företaget….

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Petter writes:Jag som alltid trott att du var en skogsmulle. Nu får man skämmas som kusin…Önskar jag varit kvar i radiogänget, på Åland och med på radiofesten. Att höra dig sjunga är alltid en upplevelse.Tror det skulle vara en bra idé om du inledde varje Plenum med att sjunga Ålands "nationalsång". Kanske skulle få ö-borna att se lite ljusare på tillvaron och kompromissa lite mer. Nej, förresten, vi pratar ju om ålänningar! Men det skulle åtminstone få folk att le!Fram för Fredrik och hans enmansorkester!Min blogg finns på blog.jennervall.com – om du vill bli lite mer svensk…Hälsa la familia!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s