Söndag kväll och jag har just tänt eld i bastun

Publicerat: 17 december, 2006 i Uncategorized

Igår var en lång dag, steg upp tidigt ur en säng på Grisslehamnsgård, ett Bed&Breakfast http://www.grisslehamngard.se/
Carmen heter damen som driver det, hon en riktigt härlig kvinna med skinn på näsan. En natt för två personer kostar 600kr men jag hade bara 500 på mig så jag frågade om det gick bra att jag skickade resten på måndag, jag undrade om hon litade på mig. Hon svarade -Vad skall jag säga, du är ju här nu jag har väl inget val.

Sen lastade vi Henrik Söderlunds båt och började vår färd över Ålandshav med 2,5 ton raketer. Fyra timmar tog det ungefär men allt gick bra, var lite höga vågor på havet men lasten hölls kvar och vi kom in helskinnade mot Marsund. Där såg jag i kikaren att polis och brandmyndigheter väntade på mig, tydligen hade dom fått en anmälan från någon att jag var på väg från Sverige med en båtlast raketer och skulle kontrollera mina papper att allt var i skick. Eftersom jag har gjort allt precis som man skall göra och inte tagit en enda genväg någonstans hittade dom ingenting som fel. Jag tyckte det hela var skoj, vanliga raketförsäljare på Åland anlitar speditionsfirmor för att få över raketerna men jag fixar det själv. Kostnaderna vart lägre men lite bökigt var det, men lite skoj också. Kom hem igår runt kl 1800, Eva hade lagat en fantastisk middag och efter den somnade jag i soffan och övertalade sen Eva att komma med mig i säng, vi somnade båda två kl 2000. Naturligtvis funkar inte min eller Evas kropp så att den kan sova till morgonen utan kl 0130 vaknade vi men det var det värt. Låg och pratade med Eva till 0400 sen tror jag vi somnade om en stund för att sedan ha haft en riktigt skön Söndag idag.

Som sagt, nu blir det bastu och utomhus dusch i minus grader. Fantastiskt skönt
Hörs imorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s