Allt gick bra igår

Publicerat: 9 december, 2006 i Uncategorized

Fem timmars bilkörning i Uppland och allt gick bra, hann till färjan. Nu är det lördag och jag hade hoppats få sova ut i morse, men jag väckte mig själv 0530 och kunde inte sova längre än det. Typiskt, skulle det varit måndag morgon skulle det nog ha gått!

Nu sitter jag på kontoret vilket jag gjort sen 0900, håller på går igenom alla raketer jag har beställt till nyår, borde komma några ton nu iveckan. Ikväll blir det nog bara lugnt, Eva har flickorna hemma så det blir säkert god mat och film i soffan.

Funderar på att vara med i paf:s poker turnering där man kan vinna en resa till LasVegas, har iochförsig varit där fem-sex gånger men varenda gång man kommer dit har halva stan rivits och man känner knappt igen sig. Satelit turnering ikväll, kostar 11 dollar, finalen imorgon om man inte vinner en satelit kostar 100dollar. Berättar på måndag hur det gick.

Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s