Sitter nu på Ålandsfärjan

Publicerat: 8 december, 2006 i Uncategorized

Om en liten stund sticker ålfen ifrån hamn och tar oss till Sverige, turbotur måste man nästan kalla det. Kommer iland 1430 i Kappelskär sen bär det av till Uppsala där jag släpper av Eva sen direkt vidare till Östhammar. Skall åka och hämta prover på fyrverkeripjäser som jag idag har ansökt om att få godkända på Åland. Efter Östhammar skall jag till Uppsala igen för att hämta Eva och flickorna för att därefter hinna med 2000 båten från Grisslehamn.

Alltså
Kappelskär-Uppsala
Uppsala-Östehammar
Östhammar-Uppsala
Uppsala-Grisslehamn, tycker jag borde hinna. Bara det inte blir något strul någonstans.

Idag var vi på frukostbuffé till Cinderella, fantastiskt gott. Därefter har jag skrivit en 40-sidig anhållan till Landskapsregeringen om att importera 10 olika fyrverkeribombbatterier. Hoppas att behandlingen av min ansökan går fort för det är snart Nyår…Fy tusan vad tiden går fort.

Kan inte låta bli att berätta vad paret som sitter vid bordet brevid här på Ålfen pratar om, dom är runt 60år…
Han säger :
-Nuförtiden kan man sitta och surfar på internet via telefon, vad är det för larv, man har ju en stor TV hemma man kan göra det på….Skärmen är ju så liten så man ser ingenting fastän man har glasögon…. hehe

Återkommer strax innan vi kommer iland, hej så länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s