Vart ingen LasVegas poker

Publicerat: 11 december, 2006 i Uncategorized

Satt och spelade bort lite för mycket pengar för att ha råd att vara med i LasVegas-Challenge på paf.fi. Annars har helgen varit lugn och skön, satt på jobb i lördags men söndagen gjorde jag inte mycket på, var med flickorna till Eckerö och sen en liten stund på stan och Jul-shoppade.

Idag är det full fart som gäller igen, radio, lagting, plåtbeställningar och försöka sy ihop allt med raketerna, så ser dagen ut ungefär. Fy tusan vad det är mörkt på morgonen nu för tiden, men ha förtröstan den 22december vänder det och börjar bli ljusare igen! Härligt eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s