Söndag kväll igen,

Publicerat: 3 december, 2006 i Uncategorized

Har varit en lång helg som började på något sätt redan i torsdags när vi var till Silverskär. Sen vart det Julfest i fredags med Jomala Komun & Lördags kom Fredrika & Tommy på besök och idag har vi varit en sväng på julmarknad i Eckerö. Vart lite åländsk glögg och en krans till ytterdörren. Förutom det så har vi inte fått så mycket gjort idag, såg Pirates 2:an, inge vidare tycker jag.

Imorgon är det vardag igen, lagting kl 13 men gruppmöte kl 11 och så måste jag få allting klart med raketförsäljningen till Nyår. Har beställt en kontainer som borde komma på måndag eller tisdag som skall byggas om så den uppfyller alla säkerhetskrav, måste få över raketpaketena från Sverige också, troligtvis blir det med Henrik Söderlunds båt, vi sticker alltså över ÅlandsHav själva för att hämta dom. Får inte ta med dom på vanliga båten…
Nu skall jag gå och kolla på parlamentet, hörs imorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s