Arbetsdagen snart över igen

Publicerat: 4 december, 2006 i Uncategorized

Lagtinget idag var ett väldigt ointressant plenum, det tog kanske 15minuter så idag vill jag tacka alla skattebetalare för en väldigt hög lön. Annars har dagen mest bestått av vanligt slit och släp. PrisonBreak ikväll är det enda jag riktigt har inplanerat men det brukar alltid hända något så jag är inte orolig över att jag skall sitta och undra vad som händer näst.
Återkommer senare ikväll om jag kommer på något skoj, hej så länge.

Du kan ju kolla på det här under tiden ifall du är uttråkad

http://apple.com/trailers/fox/thesimpsonsmovie/trailer/
Det är den första trailern till den nya filmen om The Simpsons. Mycket lite om filmens handling är ännu känt för omvärlden. Härom natten berättade dock Joe Mantegna för det irländska talkshow-programet "The Late Late Show" – att hans karaktär Fat Tony kommer dyka upp i filmen. Även Sideshow Bob kommer kunna synas. The Simpsons Movie beräknas att ha världspremiär den 27 juli, 2007, och för produktionen står Gracie Films.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s