Måndagen är över

Publicerat: 30 oktober, 2006 i Uncategorized

Klockan är srax halv tolv och jag har bestämt banda in PrisonBreak och gå och sätta mig vid datorn lite istället. Första dagen på jobbet har gått bra men varit lite mycket, missade frukosten i morse och hoppade över lunchen men några äppelen och en banan fick stå för näringen idag. Ja, jag vet det är inte bra att göra så men jag tror att det kan vara ok för kroppen min att inse att USA resan är över och att det är slut ätet munk till frukost, fritterade kycklingvingar till lunch och revbenspjäll utan något annat än BBQ-sås till middag.

Kom hem vid sex men insåg att jag hade glömt att lägga musiken på Steel & Soft så efter Evas goda fiskgryta/fisksoppa så bar det iväg till Radion igen. Full fart som vanligt alltså och jag måste säga att jag trivs med det. Imorgon kommer lite bilder ifrån USA även om det inte blir så många så något skall komma iallafall.

På onsdag börjar lagtinget igen och jag såg att ÅlandsRadio http://www.radiotv.ax har en undersökning på sin hemsida som frågar om man skall ge Barbro Sundback nytt förtroende som Talman…just nu så tycker 80% inte det(!) Kan redan nu erkänna att jag inte kommer rösta på henne, vilket jag iochförsig inte gjorde förra året heller. Skall bli intressant och se hur det blir men troligtvis håller majoriteten ihop även om jag vet att majoriteten inte önskar det så.
Hejsvejs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s