Fy tusan vilken natt

Publicerat: 1 november, 2006 i Uncategorized

Igår kväll vart jag trött tidigt, jag satt och såg på ÄntligenHemma och insåg att jag höll på att somna så jag beslöt att jag skulle gå och sätta mig vid datorn och klara av mina kvällsrutiner vilka brukar bestå i att kolla Nyan, Ålandsbanken samt Aftonbladets hemsidor. Efter det gick jag och la mig, klockan var runt 2230, jag somnade ganska snabbt men vaknade några gånger och somnade om igen. När jag kollade på klockan och trodde det var morgon var den 0015 och jag kunde inte somna om efter det. Så nu känner jag mig lite sliten och ser fram emot ikväll när jag skall få gå och lägga mig…

Idag börjar Lagtinget igen och det första som händer är att vi skall välja talman, som jag berättade tidigare så kommer jag inte rösta på Sundback och det finns en liten chans att majoritetsblocket spricker i den här frågan, skulle inte tror det men chansen finns. Efter talmansvalet klockan 12 skall vi gå i kyrkan och sen är det plenum kl 1515.

Berättar senare ikväll hur all gått.
Hejsåläng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s