Äntligen Hemma

Publicerat: 29 oktober, 2006 i Uncategorized

Det var en lång resa hem, uppe ca 35 timmar igår, men ganska pigg ändå idag.
Måste lära mig använda åäö igen nu märker jag, blivit en vana att använda bokstaven A & O istället för dom… Sitter nu på radion och går igenom massa räkningar, betalade 48stycken just men nu har jag ingenting obetalat någonstans tror jag. Imorgon blir en dag att reda upp en massa, har en hel drös grejjer som väntat en vecka för länge nu. Men det är i morgon det, nu skall jag till åka och handla, hörs imorgon måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s