sms:a Nyan

Publicerat: 23 oktober, 2006 i Uncategorized

++++++
Donny och Fredrik ni är tydligen som småbarn, när nån påpekade att ert löjliga resesnack börjar bli långrandigt resulterade det i ännu mera snack. Så nu undrar jag om ni inte kan prata mer om era resor, speciellt de till ”staterna”? 040.

++++++
Sag det har sms:et i Nyan idag, hehe. Det maste vara nagon dar ute som verkligen ar irriterad pa mig och Donny for att vi pratar om utrikesresorna vara, lite roligt ar det tycker jag. Hoppas den personen inte laser den har bloggen for da lar den ga i taket. Hehe
Hejsvejs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s