Otroligt bra koncert

Publicerat: 23 oktober, 2006 i Uncategorized

Har just kommit tillbaka fran Rollingstones koncerten, otroligt bra maste jag saga. Fattar inte hur de gamla gubbarna orkar, speciellt inte Mick Jagger, han hoppar, dansar, springer, sjunger och underhaller publiken som om han skulle vara 25.
Koncerten filmades och skall visas i nastan alla lander jorden runt samt det skall goras en LIVE DVD fran den. Kanske darfor som det var lite haftigare an vanligt, det gar nastan inte att beskriva men tank dig foljande, varldens storsta utomhusscen, en TVskarm stor som en fotbollsplan, fyrverkerier, eldkastare och alla Rollingstones storsta hits genom tiderna under en nastan tre timmars koncert med over 50000 manniskor. Det var faktiskt riktigt haftigt. Publiken var blandad, allt fran barn till mormodrar som passerat 70ar men alla var lyriska efterat. HAr tagit lite filmer och bilder med min telefon, vi stod bara 10-15meter ifran scenen sa jag har nog nagra riktigt bra bilder skulle jag tro. Laddar upp dom nar jag kommer hem.

Nu skall jag ga och lagga mig, sa vi hors imorgon, hejsvejs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s