Scoop poop

Publicerat: 19 oktober, 2006 i Uncategorized

Den amerikanska drommen bestar mycket av att man hittar pa nagot nytt och borjar jobba med det. Idag sag jag en bil med reklamen WeScoopPoop, alltsa om du far hundskit pa din gard kommer dom och tar bort det. Ibland undrar man hur tokiga amerikanerna kan bli, inte killen som kom pa den affarside'n utan de amerikaner som koper den tjansten. Lite lustigt tycker jag det ar, vill du lasa mer om den har affarside'n och kanske borja med den dar du bor kan du kolla mer pa den har sidan http://wescooppoop.com/

Idag har jag annars varit till SanAntonio till ett immigrationskontor med Eriks fru for att lamna fingeravtryck, nasta grej for henne att gora ar att hon och Erik skall pa intervju for att overtyga myndigheterna att deras giftemal inte ar bara for att hon skall fa amerikanska papper.

En av orsakerna till varfor jag ville till Austin var for att ga pa min favoritrestaurang CountyLine http://www.countyline.com/ det gar inte att forklara hur goda deras revbensspjall ar, helt enorma, typ 20centimeter langa och 6-7cm i diameter. Du far ata hur manga du vill och det kan jag saga att jag gjorde, aterigen har man foratit sig, men gott var det. Kan inte forsta de som valjer att varar vegetarianer…

Imorgon sticker vi soderut, ner till mexicanska golfen, vi har inte riktigt bestamt vart vi aker annu men troligtvis till PortAransa, CorpusChristi, S.Padre Island eller kanske over till Mexico en svang. Vet inte hur det kommer bli med tillgang pa dator men skall forsoka hitta nagon nu och da.

Var snalla med Eva, hon tar hand om mig nar jag ar hemma och alla mina firmor nar jag ar borta hon ar en klippa och ar underbar, hon ar helt enkelt bast och hon ar min!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s