‘Houston we have a problem’ en kand fars som inte behovde anvandas idag.

Publicerat: 18 oktober, 2006 i Uncategorized

Morgonen borjade pa ett valdigt typiskt amerikanskt satt, vart bjuden pa munk till kaffet klockan 0800…av Eriks foraldrar. Sen stack vi ivag, det tar ca 3timmar att kora fran Austin till Houston, vi var dit idag och halsade pa en kompis till Erik samt skjutsade nagra gubbar till flyget. Det mest upphetsande idag forutom att vi var och kollade pa nagra motorcyklar var att vi var till ett stalle som heter TODAI http://www.todai.com ett helt otroligt All you can eat Susi-stalle. Har du nagon gang mojlighet att ga pa det stallet gor det. Helt fantastiskt.

Imorgon sticker vi till SanAntonio Eriks fru maste dit och lamna fingeravtryck, hon haller pa att bli amerikansk medborgare. Kela kommer fran Panama men har bott i Usa olagligt i flera ar nu. Berattar mer om det en annan gang
EriK och jag planerar att ta en lite langre trip ner till Mexico i slutet av veckan, funderar vidare pa det imorgon. Aterkommer da. Skall forsoka fa min telefon att snacka med den har datorn, har lite bilder som jag skulle vilja kunna Upload:a

Har ni varit snalla mot Eva, jag hoppas verkligen det :O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s