Mardrömmar inatt

Publicerat: 13 oktober, 2006 i Uncategorized

Fy tusan vad konstig man kan drömma, jag drömde att vi från Steelfm var och hämtade LORDI från flygfältet i Mariehamn och det kvinliga monstret ville hålla min hand, Eva var med i bilen och tyckte jag betedde mig konstigt när jag satt där hand i hand med monstret. Men det var inte så farlit ändå drömmen fortsatte att jag gick till en frisör som tog betalt 2,50 för att klippa håret mitt, efteråt ångrade jag mig gruvlit. Även om det var billigt så har jag ju försökt sparat långt hår och bara för att det var billigt kan man ju inte gå och klippa sig. Ungefär så har nattens äventyr varit. Vaknade 0400 och varit vaken sen dess, var dock lycklig över att hårklippningen bara var en dröm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s