Det gick käpprätt åt skogen med mitt utejobb ikväll,

Publicerat: 12 oktober, 2006 i Uncategorized

Kom från radion strax efter sex och då hamnade vi på middag på Indigo, lite käk och ett glas vin senare var arbetslusten precis borta och det slutade med en sväng via Videobutiken och en Wallander film, absolut ingenting hände ute vid bagarstugan ikväll.

Nya tag i morgon, däremot har jag hittat en grej jag vill ha nu igen, visst blir jag först på Åland om jag skaffar en sådan här, funderar på om jag inte borde höra med tillverkaren om att bli återförsäljare på Åland :O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s