Ursäkta att det trögat lite idag,

Publicerat: 10 oktober, 2006 i Uncategorized

Dom har hållit på uppdaterat OPERA på nätet idag och det har gjort att jag varit bortkopplad lite nu och då, nu är jag tillbaka och hoppas du har överseende inte med att jag är tillbaka utan att jag varit frånvarande.
Har varit i radion idag och just lämnat över till Robin, funderar på att sticka hem och nästan slutföra mitt uteprojekt. Har varit och fixat lite prylar till det och har planer att bla kakla cementringarna idag. Skall på kalas till min Gudson Tomas ikväll :wizard: så det blir ingen lång arbetskväll. Men någon timme skall jag väl kanske hinna med.
Annars är allt bra, fixar och donar som vanligt med det mesta och har beslutat att börja sälja dessa massagestolar Första gången du kommer kunna testa dom är på Godbymässan i november (om jag får en plats, jag är på väntelistan dom har men det tror jag nog ordnar sig)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s