Kan inte sova…

Publicerat: 29 september, 2006 i Uncategorized

Jag har ett stort problem och det är att jag har väldigt svårt att sova, inatt vaknade jag klockan 0150, just nu är klockan 0415 och jag bara inte kan sova. Såhär har det varit sista 15 åren och jag kan väl ärligt säga att det börjar bli lite tjatigt. Det är klart att man får mycke funderande gjort men ärligt talat är jag jätte avundsjuk på er som kan sova.

Inatt har jag gått igenom klickgolvsförsäljningen på plåten, musikrapportsystemet, eventuellt nytt automationssystem för radion samt dessutom har jag tagit beslut på att ta hem en långtradare isolering och funderat på hur jag skall bygga min ute dusch till min nybyggda bastu samt funderat på eventuellt utbyggnad av garaget. Det här är bara några av de grejjer jag använt min vakna tid att fundera på men som sagt, jag skulle hellre ha sovit. Nu skall jag surfa runt på nätet och leta nya grejjer att börja sälja, jag har massa ideér och några saker på gång.

Vill ni veta vad? Återkom om någn natt så skall jag berätta.

godmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s