Tillbaka i verkligheten

Publicerat: 28 september, 2006 i Uncategorized

Kom hem med Airaland idag kl 14, Helsingforsresan var toppen. Det finns en japansk restaurang som jag verkligen vill rekommendera, den heter KOTO. Den ser inte mycket ut för världen men maten är fantastisk god, de senaste åren har vi alltid beställt Sukiaki (med reservation för stavningen) och den är otroligt god, borde vara Japans nationalrätt om jag inte är helt ut och cyklar. Sist vi käkade det var på en Japansk restaurang i Kina men det var inte i närmelsevis lika bra som den i Helsingfors. Besök den och beställ det, vet aldrig vad gatan heter men man går några hundrameter upp rakt ifrån Stockman på en liten gata och hittar den på högra sidan.

Konnitchwa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s