Digitalfrukost nr.2

Publicerat: 12 maj, 2020 i Personligt

På fredag har jag bjudit in Mats Löfström och Edvard Johansson till mitt digitala frukostbord (mitt skrivbord i borgen). Vill du så kan du hänga på genom att ställa frågor via kommentarsfältet antingen på LIVEvideon på Youtube (länken här ovan) eller direkt på min Facebook sida.

Dina frågor kommer upp i flödet (se förra frukosten så ser du ungefär hur det fungerar, önskar du hänga på själv och ställa en fråga via din webkamera, hör då av dig så kan jag bjuda in dig med en länk)

Tanken med dessa frukostar är att på ett öppet och transparent sätt lära mig mer av personer som kan mycket mer än vad jag själv kan. Just nu är givetvis mycket fokus på och omkring effekterna av Corona men förhoppningsvis kommer vi snart kunna prata även om annat som är viktigt för Åland i framtiden.
Såsom entreprenörskap, digitalisering och företagsamhet.

Häng på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s