Seminarium på Blomstringe

Publicerat: 25 september, 2019 i Personligt

Idag har det första seminariet hållits i våra nya lokaler på Blomstringevägen 12. Helt i linje, anda och stil med allt annat vi gör. Agilt.

Magnus Sandberg undrade för någon vecka sedan om det skulle vara möjligt för Ålands Kommunförbund att hålla ett seminarium om ”Kommunernas Framtid” i våra lokaler. Jag svarade direkt som jag oftast gör -”JA”. För att sedan börja fundera på hur vi skulle lösa det praktiska.

För att göra det lite mer komplicerat så erbjöd vi även kaffe/bulle ifrån Bagel Bee samt LIVE-streaming på Kommunförbundets Facebook-sida. Hur det skulle gå till och om det skulle fungera visste vi inte. Nu vet vi.

Genom att bara köra igång och erbjuda Magnus ett helt komplett produktpaket så fick vi direkt vetskap om vad som behöver förbättras och anpassas. Bla.
– TV:n behöver komma upp lite
– Husnummer på byggnaden måste fixas
– Ramp över tröskeln för rullstolar
– Garderober/klädhängare måste införskaffas
Det här var saker jag inte hade tänkt på tidigare. Hur det gick?
Toppen. På Kommunförbundets Facebook sida kan du se seminariet i efterhand.

Del 1 ->> https://www.facebook.com/kommunforbundet/videos/688536478319652/

Del 2 ->> https://www.facebook.com/kommunforbundet/videos/524901981417290/

kommentarer
  1. kjell skriver:

    Språkpolis som jag är så irriterar jag mig på att ordet seminarium inte används korrekt.. Det heter ett seminarium, två seminarier, (seminariet/ seminarierna i bestämd form), men att skriva seminarie skorrar så illa i mina öron. SAOL säger att det troligen är pluralformen seminarier som genom analogislut givit upphov till den felaktiga singularformen seminarie…Antagligen får jag på huvudet för det här inlägget, men jag gör det i all välmening. Om man håller ett viktigt seminarium så bör det rubriceras rätt annars är det svårt att ge det någon trovärdighet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s