Sociala medier och dess genomslag

Publicerat: 23 april, 2013 i Uncategorized

Har förundrats och intresserat mig en hel del över vad det är som engagerar människor på sociala medier. Vilka bilder gillas, vilka inlägg sprids, vilka videor ses. Jag tycker exempelvis att det är lite lustigt hur min helikopterfilm där jag flyger under Golden Gate bron i San Francisco bara fått 1000 visningar trots att jag marknadsfört den under flera år, på många ställen. Du kan förövrigt se den här>> http://www.youtube.com/watch?v=DN0mFg9lefw&sns=em samtidigt som en annan film jag gjorde tillsammans med min frus dotter Ida om Rumpelstilskin har haft över 18.000 visningar utan någon aktiv marknadsföring. Den hittar du här>> http://www.youtube.com/watch?v=kISohxdVUl0&sns=em
Häromdagen skrev jag ett enkelt inlägg på Facebook om hur jag skulle göra om jag sökte sommarjobb idag, det inlägget gillades över 430 gånger, fått 70 kommentarer och delats lika många gånger. Du hittar den tråden här>> http://www.facebook.com/karlstrom.fredrik/posts/10151349162527397
Sen skrev jag ett ännu kortare inlägg som spreds såhär >>
Och igår lade jag upp en bild på en ko som delats 219 gånger >>
Betänker man hur många av mina vänners vänner som sett och tagit del av dessa inlägg inser man att det finns en hel del kraft i de sociala medierna, en kraft som kan användas både till gott och till ont.
Jag säger som Google, "Don't be evil"

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Mike writes:Håller med föregående. Kör hårt

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonym writes:Intressanta reflektioner. Vill ge dig en eloge för att du bloggar även under tiden det inte är val, oftast intressant. Fortsätt så!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s