Naturbruksskolan

Publicerat: 16 april, 2013 i Uncategorized

I fredags höll jag i årets upplaga av Skraknästet, en tillställning som återigen blev mycket lyckad. Skall återkomma med ett blogginlägg om varför jag anser evenemang som dessa är oerhört värdefulla och viktiga.

Det jag tänkte skriva några rader om nu är det lilla initiativ jag tog under dagen där jag uppmanade alla deltagare i publiken att komma med förslag på vad vi borde göra med Naturbruksskolan i Jomala. Jag uppmanade alla att tänka stort, fritt och "utanför boxen", sen skulle man skriva ner de tankarna på en lapp och så skulle jag lotta ut en lunch med valfri minister bland alla förslag. Om det är en vinst eller ett straff lät jag vara osagt 🙂

Här kommer några förslag som inkom :
– Hard-core outdoor aktiviteter
– Waldorf Skola
– Lägerskolecentrum med inriktning på natur&teknik
– Mat & Kulturcentrum
– ca 10 stycken som tyckte JAG Acke/Måland skulle vara där
– Företagshotell
– Experimentarium
– Kurslokaler
– Pensionat som det var i början av 1900-talet
– Danslokal
– Målarläger
– Gårdsmejeri
– Paintballcentrum, tjurrusning, triathlon, grävskop/traktor-körning

Jag skall snart ha lantrådet att dra en vinnare bland alla de som kom med kreativa idéer och förslag och återkommer här vem det var som får gå på lunch med valfri minister 🙂

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Vinnaren av en lunch med valfri minister blev Mattias Eriksson. Grattis, hör av dig när eller om du vill gå och käka och med vem så styr jag upp det. //Fredrik

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s