Kampen mot vikten fortsätter.

Publicerat: 29 mars, 2012 i Uncategorized

Såg just på Biggest Loser Sverige på TV4 och jag måste säga att jag blev imponerad av flera av deltagarnas prestationer. Vinnaren gick ner över 79kg (började på 169kg) på fem månader. Grymt bra jobbat.

Själv började jag i januari på 113kg och har nu gått ner till 103kg… inte lika imponerande. Däremot bestämde jag mig i morse att jag skall ner till under 100kg och kan vinnaren gå ner ca 4kg/vecka under fem månader så skall väl jag klara av att gå ner 1kg/vecka till sista april.

Det skall jag tusan visa att jag kan, när 1 maj firas av mina socialdemokratiska kamrater så skall jag ha nått det målet. Tror du jag klarar det?

Nästa viktuppdatering blir då. Såhär ser diagrammet ut nu ifall du undrar.

Trevlig kväll

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Fru Karlström writes:Om du klarar det? Klart du gör, du har ju en helt egen assistent som serverar fantastiskt god, näringsrik och nyttig mat 🙂

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Stefan writes:Klart du klarar det, kusin. Jag har gått ner 8kg och ligger nu på 91. Det sitter hårt åt, men det går.Kämpa på!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s