Tillväxten avtar – runt midjan

Publicerat: 9 februari, 2012 i Uncategorized

Jag gillar tillväxt, det är knappast någon nyhet. Däremot insåg jag i mitten av Januari att något måste göras åt det kontinuerliga tillväxten jag lyckats skapa runt mig själv. Sagt och gjort, har envist skött mig relativt hysat. Syndat ca en gång per vecka men annars träget stigit upp klockan 0600 och slitit på sitsen på min gamla motionscykel. Jag har skippat bullar, kakor och försökt undvika kolhydrater. Såhär ser resultatet ut nu :

Nästa vecka sticker jag bort några dagar (skall bli oerhört skönt) vilka förmodligen kommer påverka reultatet i fel riktning men jag kommer uppta kampen mot tillväxten runt midjan och för tillväxten på Åland när jag är tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s