Halv åtta hos mig

Publicerat: 26 oktober, 2011 i Uncategorized

Den här veckan sänder TV4 "Halv Åtta Hos Mig" ifrån Åland. Programmet spelades in i månadsskiftet maj/juni i år. Jag kan berätta att jag skrev ett brev till inspelningsbolaget och anmälde Eva…

Det resulterade i bolaget tog kontakt, kom hem till oss, träffade Eva och erbjöd henne en plats att vara med. Hon tackade JA och allt var frid och fröjd tills de berättade att inspelningen skulle infalla samtidigt som hennes dotter Ida skulle ta studenten i Sverige. Jag försökte få henne att vara med ändå och att jag skulle åka över ensam och sköta gratulationerna… Det tyckte inte Eva utan hon prioriterade givetvis Ida, och tackade Nej.

Såhär såg brevet och bilden ut som jag skickade till produktionsbolaget:

Hej Silverback,

Här kommer ett tips på en person som skulle vara perfekt för er inspelning på Åland. Min fru Eva. Hon är en svenska som lämnade Sverige för 6 år sedan för kärleken på Åland :O)

Hon har jobbat 18 år som undersköterska på neurokirurgen i Uppsala men efter flytten hit till Åland har hon gjort en total förvandling och är nu VD på Ålands största kommersiella radiostation Steel FM.

Hon har tre barn i Sverige, en bror som är författaren Varg Gyllander (http://www.varggyllander.se) hon är fantastisk i köket, älskar laga mat, oerhört duktig, skulle förmodligen laga något väldigt avancerat
och om hon kommer med skulle hon troligtvis vinna 🙂

Hon är en glad, livfull, tuff brud med skinn på näsan och som alla som träffar henne, älskar.

Hon vet dock inte om att jag skickat in det här mailet, är ni intresserade av henne så kan ni höra av er till mig, så kan jag övertala henne att vara med.

Jag som skriver heter Fredrik Karlström och det är min farfarsfars hus från 1880 som ni ser på bilderna och som vi totalrenoverat (allt själv) de senaste åren. Hittade en film på youtube från 2007 http://www.youtube.com/user/fk73#p/u/14/P5GSc0cdeV0 som visar hur det ungefär ser ut inomhus. Efter den filmen har vi fixat en hel del till, dock mest utomhus med bastu & spaavdelning :O)

Skickar med några bilder på hur hon ser ut och huset, hör av er till mig om ni finner detta intressant.

Mvh

Fredrik Karlström

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Har inte så mycket till val :)tack för det

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonymous writes:du är för skön. fortsätt vara dig själv. lycka till med allt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s