Fullspäckade dagar

Publicerat: 20 oktober, 2011 i Uncategorized

Efter valet har det varit fullt upp med att försöka styra upp resten av mitt liv, har varit lite mycket valpropagerade sista tiden. Ser i tidningarna att det spekuleras om undertecknad kommer bli näringsminister… Själv kan jag väl säga som så att förhandlingar pågår i många olika frågor och vi får se var de slutar om ett tag.

Har några träffar inbokade idag men först är det en lunchträff med Ålands Näringsliv och info om centrumplanerna. Sen möte med banken, Obs-lagtingsgrupp och klockan 15.00 med centerns förhandlare igen.

När allt är klart lovar jag att bloggen kommer uppdateras oftare oavsett hur det går 🙂

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Jonas writes:Näringsminister, ja red upp där och få bort alla låtsas bönder så vi som e riktiga och har viljan och kunskapen att odla får skapa oss en ekonomi som funkar utan bidrag. Så vi kan leva på mer än politiker beslut om bidrag som ändras var 5e årDu fick min röst för du vill inte ge bidrag, jag e bonde o vill inte heller ha bidrag, men fakta är att det är ca 70% av min inkomst idag.

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Stephan writes:Som Näringsminister lär man inte bedriva någon näring, utan hamnar pga av att jordbruksportföljen alltid hänger med, att RESA en hel del pga alla diskussioner kring jordbruksstöden – av EU huggna i sten. Som trafikminister, kan man – kanske – visa hur skärgårdstrafiken & och radion kunde drivas / rationaliseras som en "näring".

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Tack för det Ylva. Stephan, bara för att man är bra på att flyga flyg och helikopter samt att man sysslat med media i snart 20 år betyder inte att man inte kan vara bra på annat också :)sköt om er

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Ylva writes:Ta den tid du behöver och sen kan du uppdatera bloggen. 🙂 Vi följer dig ändå. 🙂

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Stephan writes:Du borde bli trafik- och mediaminister. Bliv vid din läst;)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s