Lagtingsledamöternas frånvarostatistik

Publicerat: 5 september, 2011 i Uncategorized

Såg i Ålandstidningen i lördags att de publicerade en rapport om ledamöternas frånvaro. Jag borde kanske skicka in en rättelse men det skulle förmodligen inte leda till något så jag skriver den här istället. Orsaken varför jag varit borta 14 plenum under fyra år är för att jag har en av två platser i Nordiska Rådet. Lite typiskt av Ålandstidningen att "glömma" bort det.

Annars är det inte så mycket att säga om detta förutom att listan skulle sett helt annorlunda ut om det var upprop både vid början OCH slutet av varje plenum… Kan annars säga att jag hör till de som anser att ledamöterna skall vara på plats från det börjar till det slutar och det lever jag efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s