Sista dagarna i Spanien

Publicerat: 10 augusti, 2011 i Uncategorized

Har varit i Spanien en vecka med Eva och hennes barn/sambos och mor. En riktigt bra vecka med mycket sol och alldeles för mycket mat. Den här veckan i Los Boliches fick bli semestern för i sommar, på fredag är det tillbaka i gruvan och politiken. Gissar att det kommer bli en ganska intensiv höst.

Imorse såg jag två saker som man inte ser på våra breddgrader längre. Det första var två telefonautomater bredvid varandra och det andra var en gubbe i 70-års ålders som kollade om någon glömt mynt i myntutkastet. När såg du det senast?

Har en hel del uppdämt behov av politiska ibland kritiska blogginlägg, finns en hel del som måste upp till ytan igen, så återkom ofta till bloggen som fanns här ett år före valet förra gången och som kommer finnas kvar efter det här valet, till skillnad från de allra flesta :O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s