Varit frånvarande från bloggen – men nu tillbaka

Publicerat: 4 april, 2011 i Uncategorized

Förra veckan var jag två dagar i Stockholm på nordiska rådets samlade utskottsmöten där jag sitter i näringsutskottet. Det skedde kanske inte något revolutionerande på det mötet men jag fick förhoppningsvis stopp på ett socialistiskt förslag om att införa ett BNP-index för att mäta lycklighetsfaktorn i norden…

Annars har jag mest tillbringat all ledig och vaken tid morgon och kväll i Tillfällets lokaler. Nu är 230 kvadratmeter utställningsbar försäljningsyta klar och kommer öppna inom kort. Bilder kommer imorgon.

På dagarna är det annars mest lagting som gäller, kan berätta att näringsutskottet har behandlat min motion om passageraravgift och den kommer upp till debatt nästa vecka. Kan säga att motionen är känslig… Jag lämnade in den första gången 2005 men då begravdes den och förföll, ingen vågade behandla den… Samma sak var på väg att ske nu men tack vare några personer som anser att vi i allafall måste få prata om detta så kommer den nästa vecka.

Kommer återkomma mycket till detta. Det här är en fråga som de etablerade politiska etablissemanget bävar för.

Idag kom annars min hemställningsmotion om Hembygdsrättsceremoni upp till behandling, jag gjorde en pudel och sa ungefär följande :

Av alla mina 76 motioner som jag lämnat in under årets lopp så är det här den jag är minst stolt över och jag vill säga som Frankrikes förre premiärminister sa -"Det är bara idioter som aldrig ändrar sig" Jag tänker ta fasta på de orden och föreslå att den här motionen inte skall uppta utskottets tid och resurser och sålunda önskar jag förkasta/avskriva eller ta tillbaka den här motionen.

Hejhopp

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Stephan T writes:Mycket klokt sagt, men sånt brukar man ju inte få poänger på.

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous2 writes:Faktiskt, det här ska du ha cred för.

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:fränt att du kan erkänna att alla dina förslag inte är bra. Ceremonimotionen var ingen höjdare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s