Kan inte låta bli – moderatbananen :O)

Publicerat: 25 mars, 2011 i Uncategorized

Som ni vet så har Fs bytt namn och logotype på partiet sitt. När jag såg deras nya logo tänkte jag som så många andra att den kanske inte var direkt lysande för att uttrycka det milt.

Däremot har jag kommit på varför den ser ut som den gör. Det är för att attrahera socialdemokrater.

Det är ingen hemlighet att de Nya Moderaterna i Sverige stått som förebild för Fs och det Nya arbetarpartiet har defacto tagit en hel del väljare ifrån socialdemokraterna. Fs ville inte vara sämre och insåg som jag att socialdemokraterna i Sveriges logotyp ser ut som en apa och apor gillar bananer och sålunda tänkte Fs att en banan måste vi ha med i vår nya profil :O)

Eller vad säger du?

Ps. Inte riktigt hunnit med att uppdatera bloggen sista veckan, jobbat med Nya tillfället både tidiga morgnar och sena kvällar, men snart är det klart och då lovar jag flera giftiga kommentarer här på mitt hem på nätet. Trevlig kväll

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Att liknas vid Bert Karlsson är kanske något man inte blir direkt stolt över men som politiker måste man tåla lite :O) Bättre Bert än Kadaffi :O) Om det är något den Åländska politiken har för lite av är det ironi och humor. Hoppas dock på en heldel ikväll när det är teater i Stadshuset.Hejhopp

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Varför kommer jag osökt att tänka på Ny demokrati när jag ser på obundnas logo? Och Bert Karlsson när jag hör Frille….? ;-)Kände att jag måste vara lite elak tillbaka….ha ha

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Jag alltid gissat att det är på denhär nivån politiken på Åland är, nu fick man det bekräftat!

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Anonymous writes:HAHA. Nu kommer jag aldrig kunna se på socialdemokrater igen utan att tänka på en apa! HAHA

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s