Ålandsbördige Persbrandt – En notis i dagens Ålandstidning.

Publicerat: 1 mars, 2011 i Uncategorized

Lite gulligt :O)

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Ea writes:Kanske man borde skicka en insändare om att man har Royalistiskt blod i ådrorna?Nån gång på 1700-talet kallt lär kungen (exakt just nu vet jag inte vilken det var, men vem bryr sig? Det är ju kungligt blod för bövelen!)av Sverige ha varit och sprättat runt lite "löövjuice" på opassliga ställen.Är jag nu då med mitt kungliga blod i ådrorna berättigad till halva kungariket? Eller i alla fall en liten del… Vickan, Madde och lillprinsen klarar nog sig utan den där sista kvartsdelen.Man behöver väl inte DNA-testa sig för att bevisa sanningshalten?!=)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s