Maldiverna

Publicerat: 21 februari, 2011 i Uncategorized

Hej och godmorgon ifrån paradiset på jorden. Vi har det väldigt bra just nu, finns ingenting annat att göra på den här ön förutom, sola, snorkla, läsa, sova och äta. Vart och funderade på vad det egentligen man vill ha när man är på semester, svaret är ingenting. Förutom det ovanstående.

Maldiverna är en ögrupp som består av 1192 öar varav 200 är bebodda, totalt bord det cirka 300 000 invånare på dessa öar. Islam är huvudreligionen och den efterlevs strikt iallafall på huvudön. Vi hade en flaska alkohol med oss ifrån SriLanka och när vi skulle passera den Maldiviska tullen så beslagtog dom den.
Det var ju inte så mycket att säga om det för här nedanför ser du vad som är förbjudet att ta in i landet, och det måste man skriva på om man vill komma in.

Förutom alkohol, så är dom inte heller så förtjusta i porr och gris :O)

Men ute på den ön vi är gäller andra regler, här serveras allt, förutom porr då kanske :O)

Nu tillbaka ut i det sammetslena varma havet, hoppas ni har det bra därhemma i kylan.
Hejsvejs

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Anonymous writes:hej. Jag såg också det där inlägget och tänkte på att du sagt samma sak så länge jag kan minnas. Trägen vinner heter det väl!

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonymous writes:det här läste jag i en artikel i aftonbladet, som taget från din blogg:) "Jag tycker att det är bra att kulturutskottet även vill att public service-utredningen skall se över tv-licensen. Avgiften, på över 2000 kronor per år, är hög och slår hårt mot oss låginkomsttagare. Det enda rimliga är att public service finansieras med skatten. Eftersom vi fortfarande betalar en av världens högsta skatter så måste det vara möjligt.Förslaget att man i framtiden skall vara tvungen till att betala tv-avgift även om man bara har en dator med internetuppkoppling liknar enligt mig statligt förtryck. Dagens system där public service finansieras genom en avgift och där de medborgare som inte anmält tv-innehav blir kontrollerade och jagade av en statlig myndighet är extremt förlegat och enormt integritetskränkande.Om politikerna inte vill finansiera public service via skatten så måste det bli möjligt att välja bort SVT och UR om man inte vill eller har råd att betala avgiften. Jag skulle utan tvekan kunna klara mig med endast TV4. "

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s