Rapporten gällande Skärgårdsflygi februari 2002

Publicerat: 17 januari, 2011 i Uncategorized

Efter mitt anförande i lagtinget häromdagen om Skärgårdsflyg har flera önskat få ta del av den rapport jag skrev i februari 2002. Här är en kopia>>
Jag säger inte att det skulle varit enkelt och problemfritt om landskapsregeringen hade gått inför mitt förslag och rapporten har säkert en hel del stilistiska brister. Däremot fanns en vision, en vilja och det "jäklaranamma" som ett projekt som detta skulle ha krävt. Nu vart det inte så och som jag sa så hjälper det inte att gråta över spilld mjölk men jag anser att skattebetalarna på Åland har rätt att få veta hur det gått till och historien skall inte förvanskas bara för det gått några år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s