PAF:s succé – Kobingo…?

Publicerat: 28 december, 2010 i Uncategorized

"Succé", jublar Paf.
SPEL Konceptet, som består av tre kossor, en lantbrukare och en kommentator har setts av 3.382 personer – om man bara räknar den svenska versionen. Drygt 11.000 har sett den finskspråkiga, 428 har sett den engelskspråkiga och 953 har sett den spanska. Det tycker Paf är ett bra resultat.

Med tanke på hur mycket pengar man satsat på marknadsföring i Sverige & Spanien har jag svårt att se hur man kan kalla det succé… Men det är jag det.

Bara för att sätta saker och ting i perspektiv så har Edgar Ströms senaste filmsnutt på youtube setts av drygt 1000 personer de sista två veckorna…

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Och Anders Ingves togs in av styrelsen för att han har marknadsföringskunskap antar jag? och nu ser vi förändringar i sättet att arbeta, eller?Ko-bingo är endast en av måååånga Paf kampanjer under december så du måste ha mer info innan du kobajsar 😉 Inte har knappast varenda svensk på Paf.com spelat ko-bingo eller tittat på filmen. men jag tror du har rätt att mycket gått fel för Paf i Sverige och Spanien…

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Värdet av marknadsföringen av spelsidan paf.se förra året uppgick till 5,7 miljoner euro enligt tidningen Resumé. Över 50 miljoner kronor alltså för att få svenskarna att surfa in på paf.se…Det jag ifrågasätter är inte deras alternativa KO-bingo satsning utan att inte fler personer hittat till deras site och tittade på det än några tusen… Särskilt med tanke på att 3 ggr fler tittade i Finland, där de inte får marknadsföra sig.Dax kanske för en annan styrelse (än politiker) i bolaget som kan styra vårt viktigaste gemensamma bolag. För alla satsningar Paf gör idag är inte bra, enligt mig iallfall.

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Någon writes:Men det är väl bra det Fredrik om Paf insett att skrikmarknadsföring inte fugerar utan man kan göra en kampanj för småpengar som når 15000 personer som AKTIVT medverkar genom att se en film och deltar i en tävling på Paf.com. Du måste fundera ett varv till innan du skriver konstigheter Fredrik. Du har ett ansvar…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s