Hälsningar ifrån Svalbard

Publicerat: 30 juni, 2010 i Uncategorized

Befinner mig alltså just nu på Svalbard, ett ganska underligt ställe i världen. Satt på möten hela dagen igår och de fortsätter idag, problemet just nu är att vi skall flyga med ett lite plan till Ny-Ålesund för att träffa lite forskare och personer där men planet kommer inte iväg, pga dimma. Men får veta mer om 15 minuter om vi kommer iväg. Kommer mer bilder nästa gång jag har tillgång till nätet. Här kommer en bild utanför hotellet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s