Landskapets asfaltshögar

Publicerat: 28 juni, 2010 i Uncategorized

Om det nu är så farligt med stenkolsasfalt att det som legat på våra vägar inte längre kan ligga i en hög hos Rafaels eller ute i Lemland utan måste flyttas med 1200 lastbilar till ett annat ställe, borde då inte då massorna hanteras som farligt avfall? Skall dom då köras på öppna flak? Har alla lastbilschaufförer farligtgodspapper? Eller struntar LR i att kolla detta bara för att man redan har lagt ner så mycket pengar och prestige i detta horribla ärende? Hur som helst är det obegripligt och beklagligt. Jag är övertygad om att skulle det vara vår regerings egna införtjänta pengar tror jag dom hade hittat en annan lösning…Inte klokt på en fläck.

Förövrigt kan jag berätta att jag skall på möte med Nordiska rådet imorgon, till Svalbard. Borde vara hemma och jobba med bygget… men politiken kallar. Då är det bara att åka. Skall lägga upp lite bilder när jag kommer till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s