Kors i taket!

Publicerat: 20 april, 2010 i Uncategorized

Nina Fellman och jag tycker exakt lika, jag skrev tidigare att jag nästa aldrig hållit med Nina Fellman i någon av hennes ledare, idag får jag ta tillbaka det. Idag skrev hon precis det jag skrev/sa igår gällande Tobbens jäv i golffrågan. Här kan du läsa ledaren >> http://www.nyan.ax/ledaren/

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Hej Tobben,Jag respekterar ditt beslut även om jag anser att du inte bör/skall jäva dig. Som jag skrev tidigare så har jag saknat politiker som vet vad dom vill, står för vad dom säger och inte ändrar fokus när de väl kommer till makten. Jag vill ha ministrar som driver frågor och har en personlig övertygelse för de frågor de driver. Jag lyfter på hatten för ditt engagemang för golfen och jag respekterar din erfarenhet ifrån näringslivet. Jag vet att du inte fegar ur men jag hoppas bara du tar för dig nu. Det är bättre att ta ett felaktigt beslut än att inte ta något alls, ett felaktigt beslut går att rätt men ett beslut som aldrig tas leder aldrig någon vart.Försöker man göra alla till lags kommer man ingen vart. Jobba för det du tror på, räta på ryggen och visa vägen, Du är minister nu. Vad Åland behöver är handlingskraft inte fler diskussioner, sammanträden, utredningar och prat. Jag har berömt dig många gånger här på bloggen och i talarstolen (även om jag har kritiserat dig också) men du har ett år på dig nu, ta väl vara på chansen be inte om ursäkt utan driv de frågor du tror på. Som jag sa, följ din övertygelse, visa med hela handen vad du vill, gör du det, kommer du klara det här. Lycka till. //Frille

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Tobben writes:Jag vet inte hur mycket du funderat på den här frågan Frille. Jag har analyserat den noga och fattat ett personligt beslut som jag tycker att bör respekteras. Det är emellertid inte jag som avgör utgången. Nina & du får tycka vad ni vill. Fegar ut gör jag definitivt inte, men trovärdighet förutsätter ödmjukhet för demokratin. Vi hörs!

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Dudd writes:Härligt att du bloggar ut alla dina tankar och ideer.Skoj läsa:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s