Sorry min frånvaro

Publicerat: 27 november, 2006 i Uncategorized

Fredags var deet 40-års kalas i 60-tals tema. Paf fyllde 40 år och jöd på kalas på arken, en väldigt trevlig tillställning. Kom hem lite sent och om jag skall vara ärlig så vart det inte mycket gjort i lördags.

Däremot i söndags morse så steg vi på Birka för att vara med i Paf "kändis" välgörenhetspoker. vi var lovade en lyxhytt men när vi steg ombord och skulle checka in så meddelade dom i receptionen att det var fullbokat….Dom undrade om det var okey att vi fick SVITEN istället :O)
Två rum, två toaletter, bubbelbadkar, skinnsoffa, flatscreen Tv, gula änkan på kylning, frukost serverad på morgonen, behöver jag säga mer….

Pokern gick ganska bra, sopade mattan med Dan Glimme, Ken Lenard och överiga poker Sverige, kom på en 13 plats, åkte ut på ett par i 10:or mot en kille som spelade på ess-två, men men så är poker livet. Här kommer några bilder från kvällen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s