Hemma igen efter 69 timmar & 4200km i Europa

Publicerat: 19 april, 2010 i Uncategorized

4200km och 69timmar tog det att ta sig från Åland till Paris och tillbaka inklusive båttransporter. Allt har gått riktigt bra. Egentligen inte några problme alls. Kan väl erkänna att jag just nu är lite sliten men får jag sova några timmar i natt är jag tillbaks med full fart imorgon.

Nu sitter jag tillbaka i verkligheten och skall snart upp i talarstolen och ställa min enkla fråga till Näringsminister Mattsson, det blir troligtvis hans sista uppträdande i lagtinget som minister. I eftermiddag röstas det om Tobben Eliasson som ersättare. Hoppas verkligen på ett positivt svar för yrkesfiskarna har levt i ovisshet i många många år nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s