Imorgon kl 0930 är det frågestund

Publicerat: 8 april, 2010 i Uncategorized

Har du någon fråga, vilken som helst, i vilket ärende som helst du skulle vilja ställa till någon av våra ministrar i landskapsregeringen? Imorgon klockan 0930 är det en frågestund i lagtinget och då kan jag ställa den frågan åt dig.

Kom igen, finns det något du vill ha svar på, något du tycker är fel, något regeringen borde fokusera mer på, något du funderat/undrat över? Jag får tyvärr bara ställa en fråga men jag lovar ställa den som är mest intressant, hör av dig!

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Tjena Anonym, Tack för att du la till det senaste…Den här motionen lämnade jag in i just det ärendet den 13 mars 2008 http://dokument.lagtinget.aland.fi/sok/arende.php?arende=HM%A433/2007-2008 Området mellan självstyrelsegården, hotell Arkipelag och Alandica skulle förtjäna på att bli av med den biltrafik som Österleden innebär som landskapets mest trafikerade väg. Om man ersatte vägen med en passage under mark skulle området kunna utvecklas och bli ett attraktivt strandområde med en park som också kunde användas för olika evenemang i anslutning till kringliggande anläggningar. Mariehamns östra hamn skulle få en uppskattat lyft om man genomförde denna åtgärd samtidigt som Alandicas omgivning skulle förbättras avsevärt. Med anledning av det ovanstående föreslår jag att Lagtinget hos landskapsregeringen hemställer om en utredning om möjligheten att bygga om Österleden mellan Storagatan och Styrmansgatan till en passage under mark.Tyvärr så ser inte majoriteten möjligheterna på samma sätt som du och jag, men jag lovar att inte ge upp tanken utan kommer återkomma flera gånger med detta.mvhFrille

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:När blir det revision av KK-husbygget?

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:….delar av östra utfarten ska de stå ovan

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Anonymous writes:en fråga till dig:du lova mig här på bloggen att i minst ett initiativ om du blev invald försöka få hela, eller delar av, och landsväg 2 efter rondellen mot jomala nergrävd så vi kan göra vettiga saker ovanpå. var e de löftet ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s