Syreverket på Klinten och Paf /Cinderella

Publicerat: 30 mars, 2010 i Uncategorized

Två katastrofer kan man läsa om i tidningarna idag.

För det första så får man åter läsa om en satsning som Landskapsregeringen gjort som såhär långt kostat skattebetalarna €180.000. Ett projekt som skulle varit igång våren 2008 men fortfarande inte lett till något resultat förutom att en verkstad i Åbo fått jobb. 180.000 EURO, inte klokt.
Det är bara landskapsregeringen som kan göra något sådant, eftersom de använder pengar de inte själv tjänat ihop, det är inte många företag på Åland som gör ett resultat på 180.000 efter ett helt års arbete…. Jag har så många gånger sagt att landskapsregeringen inte skall driva projekt till 100%, det resulterar oftast till händelser som denna! Jag blir lika förbannad varje gång jag läser/hör sådant här!

Den andra katastrofen är att någon på Paf "tövlat" igen (senast läste vi om en två missade SM i poker) och missat förnya speltillstånden på Cinderella, inte klokt eller försvarbart efter att man bedrivit spelverksamhet till sjöss i över 40år. Troligtvis beror det på för många chefer i ett och samma bolag…

Man blir så trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s