talmannens representationskonto

Publicerat: 15 mars, 2010 i Uncategorized

I onsdags skulle jag argumentera emot en sänkning av talmannens representationskonto, eftersom jag skulle på intervju till Ålandsradio vart ärendet bordlagt. Tur var nog det, för jag har fått ny information om att det representationskontot det handlar om är tydligen är till för att talmannen ska kunna köpa slipsar, kostymer och annat personligt till honom själv, det handladar alltså inte om riktigt representation.
Jag kan inte förstå varför han som har en månadslön på över 5000euro inte skall kunna betala för sina egna kläder såsom de flesta andra av oss, sålunda kommer jag givetvis inte att förespråka en höjning, istället kommer jag argumentera för att beloppet bör slopas helt, istället för att bara sänka det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s