Kom igen nu Britt, det är lite sent att stiga tidigt upp!

Publicerat: 4 mars, 2010 i Uncategorized


Ibland blir man trött, Åland hade en förhandlingsposition för några månader sedan att mer eller mindre tvinga fram en EU-parlamentsplats av Finland, Lissbonfördraget var vårt sista trumf som inte kunde nonchaleras om det hade spelats rätt. Tyvärr så ville/vågade inte majoriteten det utan gav sig utan större mankemang och det demokrati underskott som Åland befinner sig i fortsätter utan att rättats till.
Mer och mer makt har flyttats till Bryssel utan att vi har någon som helst möjlighet att vara med och påverka, mer än som vilken lobby organisation som helst. Jag tycker det börjar kännas lite patetiskt när Britt Lundberg sen tar till orda i talarstolen och säger "Vi kräver Åländsk parlamentsplats före valet"

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  P26 writes:Tre!

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Då är vi två!

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Håller helt med, sluta ställa krav om ni inte står bakom dom och vågar agera när ni har chansen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s