Svenskar är roliga

Publicerat: 21 februari, 2010 i Uncategorized

Åkte hem med Cinderella igår, klockan 0300 utanför min hytt hör jag några svenskar skrika när dom pratade med varandra troligtvis pga för högt intag av alkoholhaltiga drycker, eller tinnitus. Dom pratade om folk som bor på Åland, dom kallade oss "Åländare" det tyckte jag var roligt, även fast de väckte mig och att jag efter det inte kunde somna om.
Annars har dagen handlat mycket om skotta och ploga snö, samt burit Jukeboxar, köpte två i Sverige i helgen, skall dock sälja en, bild kommer imorgon om någon är intresserad.
Trevlig söndag

Ps. Vill ni ha ett tips på den genom tiderna bästa svenska TV-serien, någonsin alla kategorier. Kolla Solsidan på TV4, världsklass, finns att se på TV4 Play för dig som missat det, absolut det bästa som gjorts, säger det igen, Världsklass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s