Nu hemma, äntligen

Publicerat: 8 februari, 2010 i Uncategorized

36 timmar sedan man låg i en säng, gissa om det skall bli skönt att krypa ner i den nu. Tyvärr insåg vi när vi kom hem att oljan var slut i pannan och elpatronen har fått hybris så den har gjort någon konstig kortslutning i elskåpet vilket ledde till att kylen och frysen stannat, inge skoj att inse att det luktar surt i köket efter en såhär lång dag… Bara att slänga ut allt och ta tag i problemet imorgon. Så godnatt sålänge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s